Termeni și condiții

Vă rugam sa citiți cu atenție!

Accesând website-ul www.danaiacob.ro , sunteți de acord cu toți termenii și condițiile expuse mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții sunteți rugat să nu mai accesați acest website. Dacă aveți întrebări, vă rog să trimiteți un email la următoarea adresa: cabinet@danaiacob.ro

I. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Folosirea website-ului danaiacob.ro(vizualizare, înregistare, solicitarea serviciilor oferite) implică acceptarea în totalitate a Termenilor și Condițiilor de mai jos.

Utilizarea serviciilor furnizate de site sunt destinate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani sau cu acordul scris al unui părinte/tutore legal.

Iacob Dana – Elena este proprietarul acestui website și își rezevă dreptul de a modifica Termenii și conditiile de utilizare fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Accesarea și utilizarea informațiilor din acest website constituie acceptarea de către dumneavoastră a Termenii și conditiilor de utilizare care au fost modificate. De asemenea, autorul își rezervă dreptul de a modifica oricând și fără a anunța în prealabil conținutul website-ului și serviciile puse la dispoziție.

II. Dreptul de Autor

Iacob Dana – Elena este proprietarul website-ului www.danaiacob.ro. Website-ul  este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea parțială sau integrală a conținutului website-ului  fără acordul proprietarului  este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

III. Declinarea Oricărei Garanții

Iacob Dana – Elena îsi exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor website-ului www.danaiacob.ro.De asemenea, nu oferă nici o garanție în cazul oricăror consecințe care pot fi cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor website-ului www.danaiacob.ro .

IV. Conditii Legale

Website-ul www.danaiacob.ro  functionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

V. Suspendarea accesului

Autorul își rezervă dreptul de a suspenda sau bloca accesul dvs. la serviciile oferite de acest site, cu o notificare prealabilă.

VI. Condiții specifice serviciilor psihologice

Având în vedere natura acestor servicii, sunt necesare clarificări suplimentare, detalii care în cazul serviciilor în cabinet se furnizează în prima ședință agreată cu clientul.

Raspunderea pentru veridicitatea datelor și informatiilor pe care le furnizați vă aparține în întregime.

Informațiile oferite sunt de tip consultativ, modul în care valorificați aceste informații constituie răspunderea dumneavoastră integrală.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați !